19 Mayıs 2021 Çarşamba

Tütsülenmiş Somonlu Krakerler

 Malzemeler:

  • 115 gram dilediğiniz bir krem peynir
  • 3 yemek kaşığı ince ince dilimlenmiş taze soğan
  • 1 yemek kaşığı önceden hazırlanmış bayır turpu
  • Toz karabiber ve tuz (deniz tuzu ya da normal tuz)
  • 24 adet tereyağlı kraker ya da dilerseniz kanepe yapmak için tost ekmeği kareleri
  • 6 adet ince dilimlenmiş turp
  • 115 gram ince dilimlenmiş, tütsülenmiş somon

Hazırlanışı:

1. Peynir, taze soğan ve bayır turpunu karıştırın.

2. Üzerine tuz ve karabiber ekleyin.

3. Servis etmeden heme önce karışımı krakerlerin üzerine sürün ve üstüne de turp ve somonları yerleştirin.

 

Afiyet olsun!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder