Başlangıç: Mini Çin
böreği, curry soslu miditey köfte, piliç yakitöri ve güveç ekmeğinde soslu
sosis iştahınızı oldukça açacak. Sofraya oturduktan sonra Meksika krepi veya
Akdenizliliğimizin bir göstergesi olan zeytinyağlı ve karidesli enginarı,
misafirlerinize ön yemek olarak sunabilirsiniz.
Salata Çeşitleri: Bol
mayonezli ve fettucini makarnalı fettucini salatası, sağlıklı beslenmek için
rokfor soslu karnabahar, mısırlı mantar salatası, tavuklu, patatesli ve cuisine
soslu cuisine salatası, pembe sultan sofralarınızı ve midelerinizi süsleyecek.
Ana Yemekler: Acılı,
şarap soslu, safranlı pilav garnili, kuzu etinden yapılan Venezüella yahnisi ve
az kızarmış bonfile üzerine kremalı şarap sosu dökülerek servise sunulan
cuisine soslu bonfile misafirleriniz çok etkileyecek.
Tatlılar: İçinde
mevsim meyvelerinin bulunduğu, irmikli İspanyol tatlısı olan semola çok
lezzetli ve az kalorili.
Şaraplar:
Kavaklıdere, Kalecik Karası, Kavaklıdere Özel Kavdan, Antik, Çankaya, Yakut ve
Nevşah en çok içilen şaraplar.
Peynir Çeşitleri: Rokfor,
füme, çerkez, kimyonlu, hellim, gouda ve emmantale peynirleri.
Kokteyller ve İçkiler: New Castle,
Mc Ewans gibi kahverengi biralar, Göllespies gibi siyah bira ve de John Smith
gibi acı biralar içki trendinin öncülüğünü yapıyor
Et Yemekleri: En rağbet
gören et yemeği Meksika usulü fajitas. Bu yemek kırmızı et, tavuk ve deniz
mahsulleri olmak üzere üç çeşitten yapılıyor. Fajitasın soğan, yeşil biber,
kırmızı dolmalık biber ve acı biberden oluşan çok güzel bir sosu var ve yeni
yemek trendleri usulüne göre patates
değil, avokado püresi ile servis
ediliyor.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder