14 Temmuz 2016 Perşembe

TULUM PEYNİRLİ DOLMA BİBER SALATASI


4-8 kişilik
           Malzeme:                                                            Süslemek İçin
4 yeşil dolma biber,                               16 siyah zeytin,
200 gr tulum peyniri,                            Taze fesleğen yaprakları
8 adet mantar,                                       Tuz, biber
4 kaşık zeytinyağı
Hazırlanışı;
Dolma biberleri yıkayın, saplarını ve çekirdeklerini ayıklayın, dört parçaya kesin. Fırın veya ızgarada yumuşayana kadar pişirin, mantarları yıkayın, dilimleyin, servis tabağına renk uyumuna dikkat ederek yerleştirin. Üzerine tulum peynirlerini bolca serpin, zeytinyağı, tuz, biberi ekleyin. Fesleğen ve zeytinlerle süsleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder