6 Ekim 2021 Çarşamba

Yaşı ilerledikçe insan, çocukluğunun bahçelerini nerede arar?

Yaşı ilerledikçe insan, çocukluğunun bahçelerini nerede arar? Belleğimiz bizi ninnilere, sürülerin çıngıraklarına, saklambaç oyunlarına, uçurtmaların iplerine nasıl götürür?

2 yorum:

  1. Merhabalar efendim, bendeniz zatınızı yıllar yıllar öncesinden Gmail'de ki mail gruplarından takip ediyordum. Uzunca bir süredir de o gruplardan uzağım. Şans eseri mailleri kontrol ederken en son 2016 yılında attığınız son maille denk geldim ve biraz da olsa duygulandım. Acaba başka mecralarda devam ediyor mudur diye küçük bir araştırma yaparak buraya ulaştım. İçinizde ki bu yazma aşkı beni çok derinden etkiledi. Birkaç cümle ile bu hislerimi paylaşmak istedim. Dilerim bu coşkunuzu hiç kaybetmezsiniz. Saygı ve sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba;

    mesajınız için teşekkür ederim. okuma, araştırma, öğrenme aşkı hiç bitmiyor. g mail grubundaki mail akışı 2006 yılından beri halen devam etmekte. sizinle de 5 yıl aradan sonra burada karşılaşmak beni çok sevindirdi eski bir arkadaşımla yıllar sonra yeniden karşılaşıyormuşum hissi verdi. güzel dilek ve temmenileriniz için tekrardan çok ama çok teşekkür ederim. isim yazmadığınız için kim olduğunuzu bilemediğimden bir hitap şekli oluşturamadım bu nedenle kusura bakmayın.

    YanıtlaSil