13 Ekim 2014 Pazartesi

8 farklı sonbahar stili




Rock yıldızı gibi asi ya da bir prenses gibi zarif olması fark etmez; içimizde pek çok kadın var ve stil sahibi olmamızın en temel yolu o kadınları olabilecek en zevkli şekilde ortaya çıkartmaktan geçiyor.
Asi Tavır: Asi görünüm kazandıran deri ve deri görünümlü kıyafetler, metal detaylı aksesuarlar ile ruhunuzun asi yanını mutlu edebilir ve sezonun en popüler akımından da uzak kalmamış olursunuz. Deri elbiseler, etekler, kabanlar, ceketler bu tarzın temel bileşenleri.
Renkleri Karıştır: Sonbahar gardırobunu hazırlarken yazın renklerinden vazgeçmek zorunda değilsiniz. Stil sahibi bir kadın olmak istiyorsanız renklerle dost olmanız gerek; en azından birlikte nasıl kullanılacağını bilmelisiniz. Mavi, hardal, pudra ve kiremit tonları iki renk parçalar ve rengarenk desenler de bu sezonun favorisi.
Zamansız Parçalar: Gri bir blazer, eskitilmiş görünümlü Jean pantolon, siyah triko, açık mavi gömlek… Kısacası modanın olmazsa olmazları; tüm gardıropların da demirbaşlarından bahsediyoruz. Sadece bu parçaları kullanarak zamansız ve çabasız bir şıklık sergileyebilirsiniz.
Ladylike Görünüm: Gerçekten stil sahibi olmak istiyorsanız kadın olduğunuzu asla unutmamalısınız. Maskulen, country ya da spor bir tarza sahip olsanız da gardırobunuzun bir kısmı ladylike kıyafetler için rezerve edilmiş olmalı. Kıvrımları saran dokular, yüksek topuklar, kırmızı rujlar dünyasına hoş geldiniz!
İskoç Sonbaharı: Bu sezon tarzınıza biraz İskoç esintisi katmaya ne dersiniz? Ayakkabıdan çantaya pantolondan cekete geniş bir yelpazede kullanılan ekose bu sonbaharı stil sahibi olarak geçirmek isteyen tüm kadınlar için olmazsa olmaz.
Gece Modu: Gece, kendi kuralları olan bir zaman dilimi, dolayısıyla gardırobun bir bölümünü mutlaka gece giyebileceğiniz kıyafetler ve aksesuarlara ayırmak stil sahibi bir kadının önceliklerinden biri olmalı. Küçük siyah elbiseler, kalem etekler, çarpıcı stilettolar, şifon ve ipek gibi yumuşak dokulu kumaşlardan bluzlar ile stilinizi kolayca gece moduna alabilirsiniz.
Spor Şıklık: Rahatlık kadınlar için vazgeçilmez bir ihtiyaçtır; ancak şıklıklarından da hiçbir zaman ödün vermek istemezler. Bu sonbahar, rahat ve spor parçalardan oluşan bir kombinle son derece şık ve kadınsı olabilirsiniz. Kolej ceketler, biker botlar, jean pantolonlar ve baskılı sweatshirtler bu rahatlığın olmazsa olmazları.
İşe Giderken: İnsan kaynakları departmanları şirketlerin genel kıyafet kurallarını belirler, stilinize karışmaz. Dolayısıyla klasik ofis parçalarını sezonun modasıyla birleştirip stil sahibi görünmek elinizde. Ve unutmayın, özellikle de işe giderken giyeceğiniz kıyafetler kusursuz bir kalıba sahip olmalı, dikişlerinden modeline kadar ince bir zevk ve özeni yansıtmalı. Özellikle kariyer basamaklarında yükseldikçe stilinizin de daha elit bir hale gelmesi gerektiğini unutmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder