3 Ekim 2014 Cuma

Mevsimlere Göre Tipler



İlkbahar: Bu mevsimin heyecan verici renkleri ve bu renklere sahip olan kişilerin görüntüsüdür. Keyfine düşkünlük, canlılık, espri, neşe bu tipteki kişilerin belirgin özellikleridir. Yumuşak ve uyumlu çizgiler taşıyan yüzü, yılların tahribatından az etkilenir ve uzun bir zaman süresince genç ve güleç kalır.
Kendisine Yakışan Renkler: Anason yeşili ve mercan pembesidir.
Yaz: Yaz tipinde olan kişi her şeyden önce ağırbaşlı olmayı sever ve “star” gibi görünmeyi istemez. Hatları düzgün, sakin ifadeli, aynı zamanda zarif görünümlü, oval veya yuvarlak bir yüzü vardır. Daha derin hatları olan yüzler için dizinin en keskini kullanılacaktır.
Kendisine Yakışan Renkler: Vişneçürüğü, gri.
Sonbahar: “Star” olarak görünmeyi seven büyüleyici bir kişilik. Gardırobunun doğallıktan oldukça uzak giysilerini çok şık kıyafetler oluşturur. Kuru çiçek ve baharat kokan altın sarısı ve sıcak renkleri sever. Bazen kışkırtıcı olmak üzere renkleri ve malzemeleri birbirine cesaretle karıştırır.
Kendisine Yakışan Renkler: Altın sarısı ve zeytin yeşilidir.
Kış: Kendisine uyan renkler içinde güzel görünür, olağan dişilikten çok hoşlanır. Makyaj konusunda aynı tarzı ya hep uygular ya hiç uygulamazlar. Kendisini belli etmeyen, biraz soğuk ve sadece dile getirilmek isteyen bir kişiliktir.
Kendisine Yakışan Renkler; Mor, mavi ve canlı kırmızıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder