13 Mayıs 2014 Salı

Kişiliğinizi Yansıtan Kokuyu Bulun



DENİZ KOKULARI
Yağmur, ozon, kavun, üzüm veya salatalık notalarını siklamen, nilüfer ya da hanımeliyle birleştiren deniz ve okyanus kokuları değişken, sanatçı doğanızın bir yansıması. Çok yönlü kişiliğiniz lüks kumaşlara (ipek ve kaşmir), mavi ve beyaz gibi temiz renklere ve egzotik yemeklere olan düşkünlüğünüzde ifadesini buluyor. İdeal kokunuz da kişiliğiniz gibi çok yönlü ve seçkin.

Aşağıdaki 5 deniz kokusundan birini deneyin

¤ Shiseido'dan Relaxing
¤ Christian Dior'dan Dune
¤ Georgio Armani'den Aqua di Gio
¤ Davidoff'tan Cool Water Woman
¤ Creed'den Silver Mountain Water

TATLI KOKULAR
Çikolata, karamel, bal ya da vanilyadan oluşan tatlı ve lezzetli kokular seksi ve baştan çıkarıcı ruh hallerinizin adeta bir aynası. Caz müziğin duyguları okşayan ritmi, siz gece boyu dans ederken kalp atışlarınızı hızlandırıyor, kadife ve imitasyon kürkün verdiği zenginlik hissi yumuşak ve salaş şeylere olan tutkunuzu yansıtıyor. Kişiliğinizle özdeşleşen koku hayatta en sevdiğiniz şeylerin de bir ifadesi: biraz yaramazlık, bir parça hoşluk, tepeden tırnağa lezzet...

Şu 3 tatlı kokudan birini deneyin
¤ Lolita Lempicka
¤ Yves Saint Laurent'den Baby Doll
¤ Thierry Mugler'dan Angel


ÇİÇEKSİ KOKULAR
Yasemin, orkide, menekşe ve gül, sandal ağacı, misk ve vanilya notalarıyla uçuşan çiçeksi kokular sevecen, hassas kişiliğinizin özünü yansıtıyor. Gün ışığında, çiçeklerle bezeli kırlar içinizdeki doğa aşığını cezbediyor. Güneş battığında en son açılan dört yıldızlı restoranda, mum ışığında yenen, iki kişilik bir yemek cenneti adeta ayaklarınızın altına seriyor. Bir şişe Moët'in mantarına tirbuşonu dayamak için özel bir olayı beklemenize hiç gerek yok. İç güzelliğinizin ışıltılarını zarif pembeler ve çiçekli, askılı elbiselerle dışarı vuruyor, bu ışıltıyı en az sizin kadar feminen ve romantik olan kokularla tamamlıyorsunuz.

İşte size denemeniz gereken 5 çiçeksi koku
¤ Calvin Klein'dan Eternity Rose Blush
¤ Yves Saint Laurent'den Paris
¤ Mary Kay'den Belara
¤ Cartier'den So Pretty
¤ Estée Lauder'den Beautiful


BİTKİSEL KOKULAR
Bitkilerin yaprak ve köklerinden elde edilen, sümbül ya da yaban gülüyle birleştirilen kokular ayakları yere basan yapınızı yansıtıyor. İster ailenizle vakit geçirmenin keyfini çıkarın, ister üzerinizde kot ve T-Shirt'le göl kenarında bir gezintiye çıkın, odunsu yoğunluğun esintisini taşıyan hafif çiçek kokuları sizin yaşam tarzınıza son derece uygun. Güneş batarken sade zevklerin etrafınızı sardığı, battaniyeye sarınarak sıcacık bir fincan çay eşliğinde Mary J. Blige'in son albümünü dinlediğiniz serin sonbahar akşamlarını büyük bir hevesle bekliyorsunuz.

İşte size deneyebileceğiniz 5 bitkisel koku
¤ Chanel No. 19
¤ Gucci Envy
¤ Elizabeth Arden Green Tea
¤ Cacherel'den Anais Anais
¤ Avon Perceive

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder