25 Temmuz 2015 Cumartesi

Aşk var....


Aşk Var: Kızamık gibi... Yüksek ateş, kaşıntılar, halüsinasyonlar içinde yaşanır... Bütün çocukluk hastalıkları gibi geç yaşta yakalanılırsa daha ağır geçer.

Aşk Var: Romatizma gibi... Üstünde çok düşünmeseniz de ömür boyu içinizde yaşar ve yağmurlu havalarda sızlar!

Aşk Var: Şeker gibi... Kolayına ne öldürür ne ondurur! Devam eder gider ama hep “diyet” yapmak dikkat etmek zorunda kalırsınız...

Aşk Var: Güneş Yanığı gibi... Sadece yaz mevsiminde yaşanır, kışın izleri yavaş yavaş kaybolur.

Aşk Var: Grip gibi... Başladığında hapşırıp, aksırırken gözünüzden yaşlar akar ama ilaç alırsan bir hafta almazsan yedi günde misali kısa zamanda geçer.

Aşk Var: Tansiyon gibi... Ne yapacağı nerede yükseleceği ya da düşeceği hiç belli olmaz. Sürekli kontrol altında olması gerekir.

Aşk Var: Öksürük gibi... Yokken aklınıza gelmez ama geldiğinde insana nefes aldırmaz.

Aşk Var: Tifo gibi... Etrafı da hastalandırır ve hep birlikte ateşli sayıklamalar halinde “koğuşlarda” yaşanır. Hasarsız kurtulamazsın; en azından saçların dökülür.

Aşk Var: İnme gibi... Hayatını “felç” eder, onsuz hiçbir şey yapamazsın.

Aşk Var: Kanser gibi... İnsanın içinde sinsice gelişir ve zamanında “teşhis” edilmezse bütün hayatını acılar içinde yok eder.

Aşk Var: Kırık Kemik gibi... Hiç beklemediğin bir zamanda aniden başına gelir. Ve insanı işinden gücünden alıkoyar. İyileştiğinde bile arada bir yine ağrı yapar.

Aşk Var: Şizofreni gibi... Bütün gerçeklerden kopup başka bir dünyada yaşamaya başlarsınız.

Aşk Var: Paranoya gibi... Karşı tarafın yaptığı her şeyden, söylediği her sözden hatta kendinden bile sürekli kuşkular duyarsın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder