Malzemeler:
2 dilim taro (Uzakdoğu sebzesi)
2 rezene
3-5 pırasa
4 kuşkonmaz
½ küçük boy lahana
10 gr siyah mantar
2 cherry  domates
1 tutam julyen sarı biber
2 dal estragon otu
kişniş yağı
bir miktar limon suyu
Nar Sosu İçin: Nar çekirdeklerinin suyunu sıkıp biraz koyulaşana kadar
ateşte çevirin. Bir miktar limon suyu ilave edip tadını zevkinize göre
ayarlayın. 
Kişniş Yağı İçin: Kişniş otu yapraklarını ayıklayıp zeytinyağı ile birlikte
blender’da çırpın ve çok ince bir süzgeçten süzün. 
Taro dilimlerini pek az unlayıp yağda kızartın ve tabağa koyun. Diğer bütün
sebzeleri haşlayın; rengini kaybetmemesi için buzlu suda bekletin ve tabağın
ortasına yerleştirin. Estragon otu, domates ve  sarı biber ile süsleyin;
nar sosunu ve kişniş yağını üzerine döküp servis yapın. 
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder