12 Mayıs 2016 Perşembe

parfüm çeşitleri


Clarins’in yeni fondöteni Teint Naturel Ultra - Mat ciltte tam bir doğallık ve uzun süreli matlık sağlıyor. Akıcı yapısı ve hafifliği, mineral ve bitkisel yağ içermeyen bileşiminden kaynaklanıyor.
Ünlü modacı Donna Karan kendi adını taşıyan Donna Karan Beauty Company’le bu kez koku dünyasına giriyor. Yaptığım her şey kalbim, bedenim ve ruhumla ilgili diyen tasarımcı ürettiği iki kadın ve iki erkek kokusuyla modern yaşam tarzını yansıtıyor.
Elizabeth Arden 5 th avenue’yle sadece yeni bir koku değil yepyeni bir imaj yaratıyor. Modern, çiçeksi ve yarı doğrusal bir koku 5 th avenue. Leylak, ıhlamur, manolya ve inci çiçeğinin mandalin ve bergamotla birleşimi Elizabeth Arden’ın yeni kadınını simgeliyor.
Ellen Betrix “Body Care” serisi altı üründen oluşuyor. Ürenler sayesinde ölü hücreler temizleniyor, kan dolaşımı hızlanıyor ve vücut için gerekli bakım sağlanıyor.
Rumba: Bir Latin Enerjisi. Rumba, sokaklardan gelen kırmızının canlılığını ve neşeli ve duygusal Latin figürlerini yansıtıyor. Orkide, bergamot, yasemin, amber ve vanilyanın eşsiz beraberliği inanılmaz bir koku ritmi yaratıyor.
Chanel No:5 Menekşe, iris, yasemin ve mayıs gülünün eşsiz karışımından oluşan parfümde her çiçeğin kokusunu bulmak mümkün.
CK be. Calvin Klein koku ailesinin yeni bir üyesi. Bu zarif, ferah ve gizemli koku bergamot. Mandalina, nane, lavanta, şeftali ve sandal ağacının hoş karışımı onu kullananlar kadar ayrıcalıklı.
Helene Rubinstein’in iki yeni ürünü “Force C Complex” ve “Force C Cream” birer vitamin deposu adeta. Bileşimindeki C vitamini zararlı dış etkenlerle savaşıyor ve cildi serbest radikallere karşı koruyor.
Gıannı Versace’den The Dreamer. Transparan, serin, doğal, dokunulmaz ve rahatlatıcı. Tünün sıcaklığı, keten çiçeklerinin hafifliği, ardıç, pelin ve tarhanın zenginliği aynı kokuda birleşiyor.
Ferrari. Risk, hız ve bilinmeyene özlem... İşte Ferrari erkeğinin tanımı böyle. Portakal, bergamot, nane ve verbana’nın ferahlık duygusu sardunya çiçeği, yasemin ve vanilyanın sıcak etkisiyle Ferarri modern erkeğin kokusu.
Feminite Du Bois Shiseido’nun yeni parfümü. Kadının cazibe, kişilik ve özgürlüğünü yansıtıyor. Sedir ağacının kadınsı kokusundan esinlenen parfüm baharatlar, misk, amber, şeftali, gül, vanilya ve balmumu ile zenginleştirilmiş.
Your Body cilt temizliğiyle ilgili doğal, etkili ve yumuşak temizlik ürünü. Bitki ve meyve özleriyle hazırlanan bu ürünler cildi toz,  makyaj ve ölü hücrelerden arındırıyor, derinlemesine temizliyor ve sağlıklı bir cilt yaratıyor.
Sothys’in Nature&Bien-Etre vücut bakım serisinin en yoğun bakım ürünü. Gel Optiminceur cilde sıkılık ve elastikiyet kazandırıyor. Siluetin incelmesini sağlıyor, dokulardaki şişliği ve ödemi gidererek anında etki gösteriyor.
Kenzo’nun yeni parfümü Jungle duyuların en narin olanın keşfetmenin bir yolu olarak tanımlanıyor. Sıradan olmayan, daha iyi bir dünyanın hayallerini kuran kadına seslenen Jungle, renk ve tatların karışımından çiçek yapraklarından doğdu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder