4 Mart 2014 Salı

Piramit Enerjisi ve Pratik Yararları



Binlerce yıl evvel yapılmış olan piramitler bugün halen gizemini korurken, faydasını insanlığın hizmetine sunmaktan da geri durmuyor. Bilim adamları piramitleri incelerken onların üçgen yapımlarından enerji ile ilgili yığınla yeni bilgi edinmeye devam ediyorlar. Bir piramidin bire bir küçültülmüş örneğini kullandığınızda siz de kendi evinizde bir piramit yaratabilir ve onu çeşitli alanlarda kullanabilirsiniz.
Piramit enerjisini günlük hayatta kullanmak mümkün: Kararmış para ve mücevherler, piramidin içine bırakılarak yeniden parlak hale gelir. Kirletilmiş suyu, birkaç gün piramidin içinde bırakmak suretiyle arıtabiliriz. Süt birkaç gün süreyle taze kalır ve sonunda bozulmayıp sadece yoğurt haline gelir. Dışarıda bırakılan bir süt ise bu sürede kesinlikle ekşir. Bir Fransız şirketi yoğurt yapmak için piramit biçiminde bir kap patenti almıştır. Bir İtalyan süt firması ise sütü piramit biçiminde kartonlarda satmaktadır.
Et, yumurta vb. organik maddelerin suyu çekilir ve mumyalaşır. Koparılarak piramidin içine yerleştirilen çiçeklerin de suyu çekilir. Ancak biçimlerini ve renklerini korurlar. Çiçek kurutmak için en etkili yöntemlerden biridir. Bitkiler piramidin içinde daha hızlı büyürler. Piramitte bırakılmış su, beş hafta süreyle yüz losyonu olarak kullanıldığında yüz bakımı da sağlanmış olur. Bu losyon birçok pahalı kozmetiğe alternatif olarak önerilmekte ve sonuçlarının daha iyi olduğu söylenmektedir.
Aynı suyu hazımsızlığı gidermek veya yaraları iyileştirmek amacıyla da kullanabilirsiniz. Piramit enerjisiyle elde edilmiş olan bu su kapalı bir kavanozda bir hafta dayanmakta ve hazımsızlık da dâhil olmak üzere birçok yüzeysel yaranın iyileştirilmesinde kullanılmaktadır. Piramitte bırakılmış alüminyum varak içinde et pişirdiğimiz takdirde, pişme süresi oldukça kısalır. Aynı varak bir berenin ya da eşarbın içine sarılıp, birkaç saat süre ile başta tutulursa baş ağrısı kesinlikle geçmektedir.
Bir süre için piramit içinde bırakılan kahve, şarap, meyve suyu, içki gibi meşrubatların tadı güzelleşmektedir. Kahvenin acılığı gider, şarap tatlanır. Kesik, yanık, sıyrık vb. çeşitli yaralar birkaç saat büyükçe bir piramidin içine oturulduğunda daha çabuk iyileşme eğilimi gösterir. Diş ağrısı, migren ve romatizma, bir süre piramidin içinde kalanlarda kendiliğinden yok olmaktadır.
Tıpta, bedenden alınan deri aşıları bir süre piramit etkisine maruz bırakıldıktan sonra transplantasyon işleminde kullanıldıklarında, ameliyat sonrası dönemde deri dokularını hızla şifa bulduğu görülmüştür. Dişçilikte, hastaların alt çenelerine yerleştirilen emplantasyon çerçeveleri önceden piramit enerjisi ile şarj edildiklerinde, ameliyat sonrası iyileşme süresi akıl almaz derecede kısalmaktadır. Aynı işlem protezlere de uygulanmakta ve olumlu sonuçlar alınmaktadır. Bu uygulamaların yapıldığı odanın tavanında da ayrıca metal çubuklardan yapılma bir piramit ızgarası bulunur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder