2
kutu dardanel ton
100
gr salatalık turşusu
2
adet soğan
200
gr mayonez
½
adet göbek salata
6
adet küçük sandviç ekmeği
6
ufak domates
Fesleğen
Tuz
Karabiber
Dardanel
ton ve turşuları süzün
Soğanları
soyun ve küp şeklinde doğrayın. Dardanel ton’u soğan ve mayonezi mikserde püre
haline getirin.
Salatalık
turşusunu minik küplere doğrayın, püreye katın.
Tuz,
karabiber ile tatlandırın.
Göbek
salatayı ayıklayın, yapraklarını ayırın.
Ekmekleri
ikiye kesin. Her yarıya birer yemek kaşığı ton’lu karışımdan sürüp üzerine
salata yaprağı koyun. Kalan ton’lu karışımı salata yapraklarının üzerlerine
bölüştürün.
Domateslerir
yıkayın, ikiye kesip sap kısımlarını çıkarın ve dilimleyin.
Dilimleri
ekmeklerin üzerine koyun. Fesleğen yaprakları ile süsleyip iri çekilmiş
karabiber serpin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder