Malzemeler
- 500 gr. somon
 - Yarım kutu Pınar Beyaz
 - 2,5 diş sarımsak
 - 1 yemek kaşığı zeytinyağı
 - 30 gr. ekmek kırıntısı
 - 2 limonun kabuğu
 - 30 gr. taze kaşar
 - maydanoz, tuz, karabiber
 
Tarif
- Sarımsağı ezin, beyaz peynir ve zeytinyağı ile iyice karıştırın. Balıkları tuz ve karabiberle ovup, hazırladığınız macuna bulayın.
 - Limon kabuğu ve kaşarı rendeleyin, maydanozu ince ince kıyın. Bir kapta rendelenmiş limon kabuğu, kaşar, ekmek kırıntıları ve maydanozu harmanlayın. Karışımı beyaz peynir sosunun üzerine yedirerek sürün.
 - 200 derecede ısıtılmış fırında 30 dakika pişiriniz. Sıcak olarak servis ediniz.
 
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder