Malzemeler:
100 gr. küp kesilmiş parma jambonu,
2 adet roka,
1 soyulmuş domates,
100 gr parmesan,
80 gr. zeytinyağı,
80 gr. tereyağı.
Hazırlanışı:
Daha önceki tarife bakarak hamuru
hazırlayın. Merdane ile açarak 30 cm uzunluğunda, 1 cm genişliğinde şeritler
halinde kesin. Kaynayan tuzlu suyun içinde 5 dakika haşlayın. Zeytinyağını
tavaya koyun ve sarımsakları ekleyin. Parma jambonu tavada 2-3 dakika çevirin.
Tavaya ince ince doğradığınız rokayı ilave edin ve tagliatelleyi de tavaya
koyarak iyice karıştırın. Küp küp kesilmiş domates, parmesan rendesi ve
tereyağıyla iyice karıştırdıktan sonra servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder