8 Şubat 2015 Pazar

parfümünüz kişiliğinizin anahtarıdır



Oryantal Tutku:
Roshas Absolu özgür, gururlu, ateşli, güzelliğini ve dişiliğini ortaya koyan kadının sembolü. Oryantal bir tarzı olan Absolu mandalin, portakal, incir yaprağı, zambak, siyah biber, amber, iade, tolu balzamı ve benzoinin birleştiği bir çiçeksi bir koku.
Sportif Ruh:
Boss in Motion kendine güvenli, sağlıklı v güçlü, aktif yaşam tarzını benimseyen erkekleri simgeliyor. Çok yönlü parfüm turunçgiller, pembe biber, zencefil ve kakule, sandal ağacı, vetiver ve misk esanslarıyla yaratılmış.
Duyguların Keşfi:
Bağımsız ve feminen kadınlara hitap eden Emanuel Ungaro’nün parfümü Desnuda çiçeksi oryantal bir koku. Bergamot, mandarin, böğürtlen, şeftali, kırmızı erik, frezya, siklamen, yasemin, vanilya, tarçın, sandalağacı birleşimi Desnuda, hafif esansıyla gayet kalıcı bir parfüm.
Kanatsız Melekler:
Şekerleme ve meyvelerin ekşimsi kokusunun birleştiği Thierry Mugler Angel Innocent şımartan esintisiyle sevimli, masum ve seksi kadınlara ayrı bir hava veriyor. Fark edilmeyi seven kadınların tercihi.
Lüks Zarafeti:
Fransız modasının önde gelen isimlerinden Rose Torrente-Mett’in parfümü L’or de Torrendte baş döndüren kokusunun yanı sıra şişe dizaynıyla da dikkat çekiyor. Şişe şehvetli kadını simgeleyen 12 ayar altın kaplama yapraklarla sarılmış. Zengin meyve kokulu bir parfüm.
Sevginin Dili:
Christian Dior’un Sevgililer Günü için özel olarak sınırlı sayıda ürettiği I Love Dior, koleksiyon şişesiyle de çok özel. Şişe Galliano’nun Dior için tasarladığı “jean” koleksiyonundan esinlenerek yapılmış. Şehirli ve çağdaş kadının kokusunu I Love Dior frezya, manolya, gül, müge, hanımeli, mandalina, portakal, misk ve amber esanslarından ortaya çıkıyor.
Egzotik ve Çarpıcı:
Cartier’nin birbirinden farklı ve hoş kokularının arasında Must; çiçek esanslarının yoğun birleşiminden meydana geliyor. Baharatlı kokuları tercih eden erkeklerin kokusu Pasha kalıcı ve canlandırıcı tazeliğiyle dikkat çekiyor. Cartier’nin hafif ve fresh unisex parfümü Eau de Cartier, birbirini tamamlayan çiftler için çok uygun.
Su Enerjisi:
Avon’un yeni parfümü L’eau Spray Eau de Toilette suyun enerjisi ve tazeliğinden ilham alınarak yaratılmış. Mandalina, greyfurt ve taze bergamotun; nergis ve fulya ile karıştığı parfüme meşe, amber ve misk kadınsılık katıyor.
Işıltılı Neşe:
Yves Rocher’in parfümü Ode ala Joie modern ve aktif bayanların duygularını uyandıran çiçek ve meyve esintisi taşıyor. Mandalina, bergamot, limette douce, ananas, şeftali, yasemin, Kazablanka zambağı, sedir ağacı, mask pudrası parfümün ana temasını oluşturuyor.
Şehvetli ve Büyüleyici:
Cacharel’in yeni parfümü Gloria iddialı ve kendini ifade etmeyi bilen kadınların tercihi olacak. Amber, Madagaskar karabiberi, Bulgar gülü, sandal ağacı, vanilya ve amaretto Gloria’da bir araya getirilmiş.
Ferah Esinti:
Kadınsı ve gizemli kadının tercihi Roberto Cavalli Parfum etkileyici mandalina, bergamut, kırmızı elmanın birleşiminden oluşuyor. Ayrıca alt notalarda mayıs gülü, frezya, yaban orkidesi, paçuli, sandal ağacı ve miskin muhteşem uyumu yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder