14 Mayıs 2013 Salı

adım adım mor görünüm



Mor renkli bir makyaj aynı zamanda bir ifade biçimidir. Kendine güven ve deneysellik gerektirir. Mor tonlarını tek başına da kullanabilirsiniz ama lütfen sadece gözlerde. Mor renk gözde kusursuz bir fark olarak kullanılabilir. İkinci seçenek, dumanlı gözler için mor tonlarını gri, kahve ya da pembelerle karıştırabilirsiniz. 
Dudaklar pembe, bej tonları ve uçuk pembelerle mükemmel görünür. Eğer cesaretiniz varsa mor rengi de kırmızıyla karıştırarak yeni bir ton elde edebilirsiniz. Dudaklara mor ruj sürmek hüner ister. Asil ve sofistike hatta eksantrik bir görünüm için bu rengin sadece birkaç nüansını öne çıkarmak gerekiyor. 

Mürdüm, bordo ya da transparan leylak öne çıkan renkler. Üstelik her biri doğanın içinden geliyor. Bu arada, en önemli detay dudakların kusursuz bir şekilde boyanması. Bir ruj fırçası yardımıyla dudağınıza ilk katı sürün. Daha sonra kâğıt mendille fazla kısmını alın. Ardından dudak kalemiyle çerçeve yapın ve ikinci katı çerçevenin dışına taşmayacak şekilde sürün. ‘Dumanlı gözler’ makyajı uygulayıp, göz kapağının ortasına ametist tonları kullanmak kusursuz bir makyajın da anahtarıdır.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder