4 Temmuz 2013 Perşembe

Brunch Salatası


Şefin notu: “Salatalar yapılması kolay ama renk ve malzeme çeşidi ile zenginlik duygusu veren lezzetlerdir. Burada incir ve ceviz, eğlenceli çıtırtıları ile hoş bir doku yaratıyorlar.”

Salata Karışımı İçin:
Hindi dilimleri
Haşlanmış pancar çubukları
Develi armudu dilimleri
Kök rezene halkaları
Zeytinyağında çevrilmiş incir yarımları ve ceviz.

Portakallı Vinegret Sosu İçin:
Portakal küpleri
1 çorba kaşığı nar ekşisi ya da 3 çorba kaşığı limon suyu
2 çorba kaşığı portakal suyu

İlk bölümdeki malzemeleri karıştırın, portakallı vinegret sosunu ekleyin. Cevizlerle süsleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder