28 Aralık 2013 Cumartesi

2014 davet menüsü


Antre: Havyarlı sufle, Tavuk ciğer mousse, Izgara mantar.
Ana Yemek: Portakallı hindi, yanında kestane püresi, brüksel lahana, kırmızı meyve, jöleli armut.
Salata: Rokfor, avokado, cevizli hindiba salata, vinegret sos ile.
Ekmekler: Zeytinli ve cevizli ekmekler, Foccaccio.
Tatlı: Feuillantine Aux Fruits Rouge (Kırmızı meyveli, çikolatalı pasta) Kahve ile Truffle.
Şarap:
Aperatif: Gavi di Gavi veya Chablis.
Ana Yemek ile: Chateau Neuf Du Pape veya Barolo Classico.
Dijestif: Şampanya,  Riesling – Traditional veya Brut Premier Vintage.
Gece Yarısından Sonra: Fransız soğan çorbası.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder