10 Aralık 2013 Salı

baştan çıkaran parfümler



Laura: Kadının içindeki dişi ruhu uyandırıyor. Gül yaprakları, menekşe, frezya ve beyaz zambaklardan yaratılmış özel bir koku. 
Safari: Özgürlüğüne düşkün, maceraperest, seyahat etmeyi seven kadının kokusu bu. Yasemin, nergis ve mayıs güllerinden oluşuyor.
Avaon-Rare Gold: Sıcak çiçeklerin klasik tonları ile çağdaş kadına sesleniyor.
Elysium: Genel harmanı çekicilik, duygusallık, ışıltı ve lezzet yüklü. Bu karışıma eklenen yasemin, frezya, inci çiçeği ve ıhlamur ise cilde doğal bir yumuşaklık kazandırıyor.
Plesures: Feminen çiçeksi notlara baharat esintileri ile birleştiğinde ortaya baştan çıkarıcı bir koku çıkıyor.
Poeme: Hareketlerini, cazibesini ve şehvetini şiirle anlatan kadının kokusu. Mavi gelincik ve tatula çiçeğine vanilya, sarıçiçeklere mimoza, frezya ve gül eşlik ediyor.
Organza: Onu masum ama çarpıcı, kışkırtıcı ama doğal serin ama ılık olarak tanımlamak mümkün. Parfüm bir tutam bitki özü ve hafif yeşil hanımeli ile zenginleştirilmiş.
Allure: Geleneksel yapıların dışında kalan koku bileşimi sayesinde her kadın onda kendisinden bir parça buluyor. Calabre limonu, Sicilya mandalinası ve yasemin parfümün ana çiçekleri.
Champs-Elysees: Gülün taç yaprakları ile mimozanın yumuşak kokusunu taşıyor. Bu parfümün kadını çekici, cazibeli, kendine güvenen ve çevresini etkileyen bir kişiliğe sahip. 
Giorgio Armani: Sevecen, gerçekçi, duygusal, modern, temiz erkeğin kokusu. Parfümün tepe notaları mandalina ve bergamottan, kalp notları yasemin, dip notaları ise sandal ağacı ve meşe yosunun bileşiminden oluşuyor.
Issey Miyake: Kışın o soğuk günlerinde sürüldüğünde ferahlık veren güçlü bir koku.
New West: Parfüm, bergamot, sardunya yaprağı, biberiye, adaçayı, kekik ve lavanta esanslarının karışımından oluşuyor.
Jean Paul Gaultier: Pelin otu, bergamot ve kakuleyi bir arada sunun bileşim kendini çok özel hisseden erkekler için.
Fahrenheit: Gözü pek ve taklit edilemez parfüm sınırlı sayıdaki erkekler için. Hanımeli ve sedir ağacının uyumu ise eşsiz.
Havana: Bileşiminde nadir bulanan Küba tütünü, Afrika menekşesi ve vanilya bulunuyor.
Opium: Oryantal, baharatlı ve çiçekli koku erkeğin farklı bir yüzünü gösteriyor. Mutlak bir cazibe artık sadece onunla mümkün.
Lacoste: Taze ve canlandırıcı bir koku isteyenler için tasarlanmış. Bileşimindeki baharatlı, aromalı sandal ağacı parfüme erkeksi bir hava katıyor.
Polo Sport: Bu parfüm tıpkı erkeği gibi seçkin, klasik ve şöhretli. Kokunun erkeksiliği ise bitkisel kokusundan kolaylıkla anlaşılıyor.
Cacharel: Güçlü, zarif ve kalıcı kokusuyla günümüz erkeğine hitap ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder