Özet:
Eski Ramazan sofralarından eksik olmazdı şerbetler. Biz de davet soframızda nostalji yaptık ve leziz bir nar şerbeti hazırladık.
4 kişilik
Tüm tarif: 4 Bodypuan (BP) / 1 porsiyon: 1 Bodypuan (BP)
Malzemeler:
2 kg. nar | 4.0 BP |
1/2 su bardağı toz tatlandırıcı (splenda) | 0.0 BP |
2 su bardağı su | 0.0 BP |
Yapılışı:
1. 2kg. narı ortadan ikiye kesip, katı meyve presinde suyunu sıkın.
2. Nar suyunu, bir kavanoza alıp, yarım su bardağı toz tatlandırıcı (splenda) ve 2 bardak su ilave edin.
3. Şerbetinizi, buzdolabında soğumaya bırakın.
4. Soğuduktan sonra, bardaklara paylaştırıp, soğuk olarak servis yapın.
Afiyet olsun!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder