20 Mart 2018 Salı

daha iyi bir hayata sahip olmanın yolları


Gülümseyin
Negatif olmak sizi daha iyi bir ruh haline sokmaz, mutsuzlukların sizi ele geçirmesine izin vermeyin, gülümseyin, neşeli olun ve mutlu olun. İçinizden kendinizi mutlu hissetmeseniz bile gülümsemek, bir süre sonra beyninizin de mutlu olduğunuza inanmasını sağlar ve gerçekten de kendinizi daha mutlu ve iyi hissedersiniz.

Kitap okuyun
Kişisel gelişim kitaplarına bütün kitapçılardan kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Bu kitaplar gerçekten de bakış açınızın değişmesine yardımcı olabilirler. Ayrıca kendinize olan güveninizi kazanmanıza da yardımcı olurlar.

Seyahat edin
Seyahat etmek hem kendinizi keşfetmenizi hem de mutlu olmanızı sağlar. Fakat maalesef hepimiz finansal açıdan seyahat etme fırsatına sahip olamayabiliriz. Eğer siz de ekonomik olarak seyahat edemeyenlerdenseniz daha ekonomik turlar yapabilirsiniz. Sahile inebilir, ailenizle sayfiye kasabalarına gidebilir ve şehirden uzaklaşabilirsiniz.

Organize olun
Organize olmak zihninizi berraklaştırır. Programınız, buzdolabınız, kıyafetleriniz daha organize ve düzenli olursa daha hızlı ve verimli olursunuz.

Yardımları kabul edin
Hayatta her şeyi kendi başınıza halletmek zorunda değilsiniz. Kimi zaman yardım ve destek almaktan çekinmeyin.

Küçük adımlarla ilerleyin
Bir anda büyük değişimler yapmanıza gerek yok. Büyük hedefiniz için daha az korkutucu, emin ve kararlı adımlar atın. Böylece geçiş dönemi de daha kolay olacaktır.

Yaralanmayı kabullenin
Mutluluğu kapı dışarı etmeden mutsuzluğu da kovamazsınız. Her şey her zaman güllük gülistanlık olmayabilir ama böyle zamanlarda içinize kapanmak yerine umudunuzu yitirmemeli ve pozitif olmaya devam etmelisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder