4 Mayıs 2018 Cuma

her gün kendinize söylemeniz gereken 11 güzem şey...

Mükemmel şeyler başarabilirim
Bu, kendinize söyleyebileceğiniz en ilham verici şeylerden biridir. Hedefinize veya hayalinize odaklanın ve bu görüntüye mutluluk/gurur/neşe/başarı ekleyin. Mükemmel şeyler başaracağınıza inanmak, ona sahip olmanızı sağlar.
Kendimi seviyor ve kabul ediyorum
Kendimizi sevmemiz mutlaka önemlidir. Kişinin kendinsine saygı duyması, kendisiyle barışık olması ve kendisiyle gurur duyması çok önemlidir. Bu sayede kendinize inanır ve büyük şeyler başarırsınız.
Mükemmel bir hayatım var
Bunu yüksek sesle söylemek biraz zor olabilir, özellikle de zor bir dönemden geçiyorsanız. Fakat, negatif şeyler düşünmek hayatınızı daha kolay hale getirmeyecektir. Buna gerçekten inanmıyor olsanız da kendinize sık sık hayatınızın ne kadar mükemmel olduğunu tekrarlayın, zamanla bu gerçeğiniz olacak.
Başarılı bir ilişkim var
Mükemmel bir ilişkiyi, erkek arkadaşı/eşi hakediyorsunuz. Size prenses gibi davranacak, ihtiyacınız olduğu her an yanınızda olacak bir erkekten daha azıyla yetinmeyin ve kendinizi sevin.
Her şeyi başarabilirim
Bunu gün içinde kendinize söyleyin. Kendinizi teşvik etmeniz önemlidir. Çıtayı yükseltmekten korkmayın, büyük hayaller kurmaktan korkmayın ve her şeyi yapabileceğinize inanın.
Mükemmel bir kariyerim olacak
Eğer iş hayatınız iyi gitmiyorsa, kendinize olan inancınızı kaybetmek üzereyseniz, kariyeriniz sizi mutlu etmiyorsa kendinize durumunuzu değerlendirmek için zaman tanıyın ve tavrınızı mı, kariyerinizi mi değiştirmeniz gerektiğine kadar verin. Bazen kendimizi, negatif düşüncelerimiz yüzünden, derin bir kuyuya atarız ve sonra da içinden çıkamayız. Tavrınızı ve işinizle ilgili düşüncenizi değiştirmeye çalışın. Şu anki durumunuzu gözetmeksizin, başarılı bir kariyeri kendinize çektiğinizi söyleyin ve olayları nasıl pozitif yönde değiştirdiğinizi izleyin.
Her şeyin bir nedeni vardır
Bu lafı hepimiz duymuşuzdur. Bu söze inanın. Başınıza gelenler ya da gelmeyenlerin hepsinin bir nedeni mutlaka vardır. İsteseniz de başınıza gelen her şeyi kontrol edemezsiniz. Bu sene kendinize bir iyilik yapın ve her şeyin bir nedeni olduğuna inanın.
Başkaları tarafından seviliyorum
Başkaları tarafından sevilmeye açık olun. Biri size iltifat ettiğinde ona inanın.
Doğru kararlar veriyorum
İçgüdülerinize güvenin. Her gün kendinize güvendiğinizi ve doğru seçimler yaptığınızı yüksek sesle tekrarlayın.
Güzelim ve özel bir insanım
Gerçekten de öylesiniz. Buna inanın ve bunu özümseyin. Kendinize her gün tekrarlayın, hatta bazen günde birkaç kez tekrarlayın. Kendinize pozitif inanç aşılamanız mutlu olmanızı sağlar, kırılan kalbinizi onarır. Kendinizdeki sihiri görmeniz zordur ama bunu başardığınızda çok daha mutlu ve başarılı olursunuz.
Bugün mükemmel geçecek
Bunu sabah uyanır uyanmaz kendinize söyleyin. Her gün yeni bir başlangıçtır. Kendinizi kötü hissediyor olsanız bile aynaya bakın ve gülümseyin. Kendinize olan inancınız artacak ve mutlu olacaksınız. Ne kadar pozitif düşüncelere kendinizi odaklarsanız o kadar üretken ve güzel bir gün geçirirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder