26 Temmuz 2018 Perşembe

Baharatlı Tavuklu ve Avokadolu Quesadilla


Malzemeler:
  • 4 adet dürüm yapmaya uygun lavaş ya da ekmek
  • 1 adet pişirilmiş ve dilimlenmiş tavuk göğsü
  • 1 adet dilimlenmiş avokado
  • 1 yemek kaşığı salsa sosu
  • 80 gram rendelenmiş cheddar peyniri ya da emmental peyniri
  • 1 avuç doğranmış kişniş
  • Ayçiçek yağı

Yapılışı:
 1. Bir tavada ayçiçek yağınızı ısıtın.
2. 1 dürüm ekmeğini tavaya koyun
3. Dürümün üzerine salsa sosunuzu serpiştirin ve tavuğun ve avokadonun, peynirin ve kişnişin yarısını ekleyin.
4. Diğer dürüm ekmeğini üzerine kapatın ve iki tarafını da pişirin.
5. Aynı işlemleri diğer dürüm ekmeklerinde de yapın
6. Üçgenler şeklinde kesin ve servis edin.

Afiyet olsun!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder