Malzemeler:
(1 kişilik)
- 1 dilim dilediğiniz tost ekmeği ya da normal ekmek
- 2 çay kaşığı zeytinyağı
- ½ halkalar halinde kesilmiş kırmızı soğan
- ½ çay kaşığı şeker
- 2 çay kaşığı balzamik sirke
- 100 gr. ince bonfile
- 5 adet çeri domates
- 1 çay kaşığı taneli hardal
Hazırlanışı:
1. 2 çay kaşığı zeytinyağını tavada ısıtın, kırmızı
soğanları ekleyin ve soğanlar yumuşayana kadar 2-3 dakika soteleyin.
2. Biraz şeker ve 2 çay kaşığı balzamik sirkeyi
ekleyin.
3. Birkaç dakika daha pişirin ve sonra tavayı ateşten
alın.
4. Etinizin iki yanına biraz yağ sürün ve ızgara
tavanızı ısıtın.
5. Dilediğiniz kıvamda pişirin, domatesleri aynı
tavaya atın ve etlerle birlikte pişirin.
6. 1 dilim ekmeği kızartın, üzerine hardalı sürün ve
kırmızı soğanları koyun.
7. Etinizi yerleştirdikten sonra kalan soğanları etin
üzerine yerleştirin.
8. En üste domatesleri koyun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder