23 Ocak 2019 Çarşamba

Burçların Doğal Taşları


Doğal taşlar, hem kişiye zarafet katar hem de şifa veren negatif enerjiyi alan yönleri vardır. Her burcun üzerinde taşıması halinde kendisini iyi hissetmesine sebep olacak doğal taşlar vardır.
KOÇ: Bu burcun süs taşı, azim ve enerjiyi temsil eden hematittir. Barış ve refah taşı olarak bilinir ve suya atıldığında kırmızı renk verdiğinden kan taşı da denilir. Koç burcunun uğurlu taşları: yakut, ateş opali, pembe turmalindir.
BOĞA: Boğa burcunun süs taşı estetik ve güzellik taşı olan agattır. Bu taşın pek çok farklı renk seçenekleri bulunur ve her birinin farklı isimleri vardır. Boğanın uğurlu taşları: pembe mercan, rodokrozit, rubelit, dumanlı kuvars’tır.
YENGEÇ: Bu burcun süs taşı cesaret ve çabayı temsil eden avanturin taşıdır. Yeşil bir kuvarstır. Yengecin uğurlu taşları: krizopraz, krisakola, zümrüt, peridot’tur.
ASLAN: Aslan burcunu temsil eden süs taşı kuvars kristalidir. Kelime anlamı buz olup, stres taşı olarak bilinir. Aslanın uğurlu taşları: inci, mavi topaz, ateş opali, asil topazdır.
BAŞAK: Bu burçtan olanların sembolü olan süs taşı karneoldür. Başak burcunun uğurlu taşları: sitrin, asil topaz, kaplan gözü, ateş Opali’dir.
TERAZİ: Bu burcun süs taşı aşkı temsil eden pembe kuvars taşıdır. Terazinin uğurlu taşları: yeşil turmalin, akuamarin, manyezit, dumanlı kuvarstır.
AKREP: Bu burcu temsil eden süs taşı obsidiyendir. İlişki sembolü bir taştır. Akrebin uğurlu taşları: kedigözü, kırmızı mercan ve rubelittir.
YAY: Bu burcun süs taşı konsantrasyonu temsil eden sodalit taşıdır. Yayın uğurlu taşları: kalsedon, mavi topaz, safirdir.
OĞLAK: Bu burcun süs taşı jasper olup, bağlılığı ve sabrı temsil eder. Oğlak burcunun uğurlu taşları: yosun agat, turmalinli kuvars, malasit, mercandır.
KOVA: Bu burcun süs taşı flüorit olup, mutluluk taşıdır. Hareket halinde olmayı temsil eder. Kovanın uğurlu taşları: türkuaz, akuamarin, şahin gözü, mavi topazdır.
BALIK: Bu burcun süs taşı dürüstlük taşı olan ametisttir. Balık burcunun uğurlu taşları: fluorit, ateş opali, aytaşı, sugilit’tir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder