Özet:
4 Kişilik
Tüm tarif: 1290 kalori / 1 porsiyon: 323 kalori
Tüm tarif: 16 bodypuan (BP) / 1 porsiyon: 4 bodypuan (
BP)
Malzemeler:
| 
   
250gr
  hindi göğüs (pişmiş) 
 | 
  
   
5.0 BP 
 | 
 
| 
   
2 yemek
  kaşığı zeytinyağı 
 | 
  
   
5.0 BP 
 | 
 
| 
   
2
  greyfurt, pembe, dilimlenmiş 
 | 
  
   
2.0 BP 
 | 
 
| 
   
2 yemek
  kaşığı badem, doğranmış 
 | 
  
   
2.0 BP 
 | 
 
| 
   
2
  portakal, dilimlenmiş 
 | 
  
   
1.0 BP 
 | 
 
| 
   
75ml
  portakal suyu 
 | 
  
   
0.5 BP 
 | 
 
| 
   
1 tatlı
  kaşığı bal 
 | 
  
   
0.5 BP 
 | 
 
| 
   
750g bebek ıspanak  
 | 
  
   
0.0 BP 
 | 
 
| 
   
1/2 tatlı kaşığı haşhaş tohumu  
 | 
  
   
0.0 BP 
 | 
 
| 
   
1/4 tatlı kaşığı hardal tozu  
 | 
  
   
0.0 BP 
 | 
 
| 
   
1/4 tatlı kaşığı tuz  
 | 
  
   
0.0 BP 
 | 
 
Yapılışı:
1. Ispanağı büyük bir kaseye alın.
2. Hindiyi, greyfurt ve portakalı ekleyin.
3. Sosu için, bir kapaklı kavanozda portakal suyunu,
yağı, balı, haşhaş tohumlarını, tuzu ve hardal tozunu karıştırın. Kapağını
kapatıp sallayın.
4. Sosu salataya dökün ve karıştırın.
5. Üzerine bademleri serpeleyin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder